Starity

Vámpírnaplók: hamarosan itt az 5. évad!

2013. szeptember 15. 09:09   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a sorozathoz való hivatalos poszter és hozzá, a hivatalos előzetes is.

hirdetés
Vámpírnaplók: hamarosan itt az 5. évad!

A Vámpírnaplók című sorozat hamarosan egy újabb évaddal büszkélkedhet, melyhez végre elkészült a hivatalos poszter is, ráadásul egy új előzetes is napvilágot látott, melyben már sokkal több új részlet látható az elkövetkezendő ötödik évadból.

Az új szezon tele lesz furcsaságokkal. Ilyen például Kathrine (Nina Dobrev) halandó élete és Stefan (Paul Wesley) hasonmásának, Silasnak felbukkanása. De sok-sok új arc is fokozza majd az izgalmakat, ilyen például Janina Gavankar, Olga Fonda, Shaun Sipos és Kendrick Sampson is, akik természetesen sok bonyodalmat okoznak Mystic Falls lakóinak.

Silas karaktere már csak azért is érdekes, mert ő sokkal erősebb, mint bármely más vámpír, akivel eddig találkozhattunk a sorozatban - mondta nemrégiben Paul új szerepéről, majd hozzátette – Van humorérzéke, szellemessége és egyfajta varázsa is. Úgy érzem, ez nagyon fontos ahhoz, hogy jól alakítsak egy érdekes rosszfiút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek