Starity

Taylor Swift nem randizik Brenton Thwaitesszel

2013. szeptember 15. 11:11   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mégsem bizonyult az a hír igaznak, miszerint Taylor Swift újra kivette volna a hálóját, és ezúttal Brenton Thwaitesre.

hirdetés
Taylor Swift nem randizik Brenton Thwaitesszel

Mindenki nyugodjon meg: Taylor Swift nem fog szakítós dalokat írni mostanában, hiszen nem is járt Brenton Thwaitesszel. Miután az énekes-dalszerzőnő találkozott a 25 éves színésszel a Torontói Filmfesztiválon, már a hét elején pletykák indultak, miszerint a két fiatal közelebbi kapcsolatban áll egymással.

„Taylor úgy gondolja, hogy a pletykák róla és Brentonről teljesen nevetségesek” – mondta egy barát az Us Weeklynek. „Harvey Weinstein vezette Taylort az asztalához, és Brenton leült mellé – magyarázta tovább a barát, majd hozzátette – Nagyon jól kijöttek egymással és sokat beszéltek, de számot nem cseréltek. A fotós kérte meg őket egy képre, és nem mondtak nemet.

Nem, mintha nem élvezte volna Swift kisasszony az eltöltött időt a Kék lagúna: Az ébredés sztárjával. „Azt hiszem, ez nem volt szép húzás, hiszen, hogy lehetne valaki olyannal kapcsolatban, akivel 5 perce találkozott? Biztos, hogy nincsenek együtt és nem is randiznak – gúnyolódott a forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek