Starity

Kirsten Prout: interjú és új szerep

2010. augusztus 21. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kirsten Prout lenyűgözőnek találja Bella karakterét a Twilight Sagában. A fiatal színésznő a Portrait Magazinnak mesélt erről és karrierjéről.

hirdetés
Kirsten Prout: interjú és új szerep

A fiatal színésznőt leginkább az Elektra című filmben nyújtott alakításáért dícsérik a kritikusok, a tévénézők kedvencévé pedig a Kyle, a rejtélyes idegen című sorozattal vált. A Twilightban pedig Lucy szerepét osztották rá.

Portrait Magazine-nak adott interjújában Kirsten Prout a Twilight-beli Belláról beszélt: „Azt kell mondanom, hogy a könyv teljes mértékben összpontosít Bella belső harcaira, és ez az, ami igazán elbűvölt.”

Arra a kérdésre, hogy Edwardot, vagy Jacobot választaná-e, ezt a választ adta: „Edward. Azért, mert elérhetetlen. Ki tudna neki ellenállni?”

A Kyle, a rejtélyes idegen című sorozatról is beszélt, amelyben Matt Dallas volt a partnere: „Nagyon élveztem, hogy játszhattam a sorozatban, de kár, hogy a karakterem nem jelentett nagy kihívást. Matt-tel azonban élvezet volt együtt dolgozni.”

Azt is megkérdezték tőle, hogy melyik karakterét tartja a legnagyobb kihívásnak. „Bár Jennifer Garner oldalán jó volt játszani, az én karakterem mellette nem kapott nagy szerepet. A My Super Psycho Sweet 16: Part 2 című filmben azonban a karakterem sötét, aminek eljátszása nagy kihívást jelentett számomra.”

Kirsten My Super Psycho Sweet 16: Part 2 című filmjét október 22-én mutatják be az USA-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek