Starity

Patrick Wilson megvédte Katherine Heiglt

2013. szeptember 16. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katherine Heigl mellett kiáll a kollégája! Röviddel azután, hogy több bennfentes is úgy nyilatkozott a The Hollywood Reporternek, hogy a Grace klinika egykori üdvöskéjével nehéz együtt dolgozni és nem éri meg a fáradtságot, Wilson a színésznő védelmére kelt.

hirdetés
Patrick Wilson megvédte Katherine Heiglt

„Most figyeljetek, az a cikk, ami megjelent – és tudjátok, hogyan működik a sajtó –, csak amiatt volt, mert [Heigl] a múlt héten egy teltházas műsort adott az NBC-n. Nos, remek!” – közölte Wilson a HuffPost Live-on szeptember 13-án. „És mit tesznek az emberek? 'Hé, néhány nappal később rontsuk el a jókedvét!' Mindannyiunknak megvan a maga hírneve, akár jó, akár rossz.”

Nemrég jelentették be, hogy a Heigl visszatér a televízióhoz, egy új CIA-drámában, amit az NBC forgat.

A 40 éves Wilson és a 34 éves Heigl nemrég együtt forgatott egy fekete komédiát, ami a North of Hell címet kapta. Az Insidious 2 sztárja Don Champage-t, egy sikeres üzletembert alakít, akinek mindene megvan – beleértve egy megszállott feleséget, akit Heigl játszik.

„Semmi nem igaz abból, amit róla állítanak – 'Ó, mindig elkésett és sosem jött elő a lakókocsijából.' Semmi. Időben érkezett, keményen dolgozott, szupervicces, szupercsinos csaj, kedves a kollégáihoz, kedves a stábhoz, és teljesen profi volt – nyilatkozta Wilson – Ő egy nagyszerű színésznő és egy remek ember.”

A színész azt is elárulta, hogy bármikor szívesen dolgozna együtt Heigllel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek