Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Atomic Kittennek zaklatója akadt, Selenát újabb pasival hozták hírbe, David Beckham pedig új tetoválást varratott. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Robert még mindig Kristent akarja?

Bár úgy tűnik, hogy a Dior új arca rég túllépett exbarátnőjén, közeli barátai szerint ez nem igaz: sokat gondol rá.

„Kristen jobb emberré tette Robot. Minden egyes nap hiányolja őt” – állítják a bennfentesek. Ami még ennél is meglepőbb, hogy a jó barát hozzátette, Robert Kristen mosolyát hiányolja leginkább.

*

Scout Taylor-Compton lebetegedett

A színésznő nemrég gyógyult csak fel a betegségéből, és most ismét ágynak kellett dőlnie.

„Betegnek érzem magam… újra. Felkészültem rá, hogy itthon maradjak. Otthon, édes otthon!” – csiripelte Scout. Az egyetlen pozitívum, hogy így legalább hódolhat egyik kedvenc időtöltésének, az olvasásnak, amire nemrég a rajongóit is buzdította a Twitteren.

*

Lexi Ainsworth divatheteken vesz részt

Úgy fest, a gyönyörű színésznőt elkezdte érdekelni a divat. Korábban elmondta, hogy sajátos stílusa van, nem követi a divatot, mostanában azonban egyre több divathéten megfordul.

A Twitteren folyamatosan tájékoztatja rajongóit, hol járt éppen a barátaival. Lehet, hogy Lexi hamarosan modellnek áll?


*

Az Atomic Kittennek zaklatója akadt

Nemrég Liznek gyűlt meg a baja egy elmeháborodott rajongóval, most azonban feltűnt egy új ember, aki e-mailben zaklatta a lányokat.

„Kaptunk néhány e-mailt nemrég a fellépések előtt” – mesélte Natasha. Liz hozzátette, hogy képeket is kaptak, amiken gusztustalan üzenetek álltak. Egy ideig azt hitték, Kerry valamelyik exbarátja szórakozik, ám ez nem bizonyult igaznak.

*

Selena George Shelleyvel kavar?

Lehet, mégsem Jesy Nelsont választja végül George, ugyanis nemrég Selena Gomezzel töltött egy estét, szeptember 11-én.

„Selena meghívta a Union J tagjait az ereszd-el-a-hajam házibulijába, ahol rengeteget ittak és táncoltak. George-dzsal nagyon felpörögtek az események. Mindenki hajnali kettő körül távozott, őt kivéve” – mesélték a Sun forrásai.

*

Christina Stürmer a Volkswagen arca

Az osztrák énekesnő a Volkswagen arca lett, immár másodjára, hiszen évekkel ezelőtt képviselte már a márkát, sőt, az egyik reklámjukban is szerepelt.

Christina a ma esti rallyversenyen is fellép majd.

*

Új tetkót varratott David Beckham

A focista szerelme, Victoria Beckham nevét tetováltatta magára, a bal kézfejére. Döntése nem volt meglepő, hiszen Harper Seven nevét is magán hordja a sztár, ráadásul épp nejétől kapott egy ún. tetkóvouchert a szülinapjára.

Ez David harmincharmadik tetoválása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek