Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 16. 20:08   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, Vanessa Hudgens mivel tölti az idejét a forgatási szünetek alatt, esetleg mit ünnepelt Nick Jonas vagy mi Kevin Smith véleménye Justin Bierberről? Rövidhíreinkből kiderül!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Nick Jonas 21 éves lett

Nick Jonas éppen ma töltötte be a 21. életévét, melyet egy Las Vegas-i klubban ünnepelt. A születésnapi partin ott volt két testvére, a családja és néhány barát is.

Nick egy képet is megosztott a Twitteren.

*

Kevin Smith nem akarja Justin Biebert a Batman vs. Supermanbe

A színész és rendező Kevin Smith reméli, hogy Justin Bieber csak tréfálkozik azzal, hogy szerepelni akar az új Batman-filmben. Kevin nem hagyhatta szó nélkül: „Tudom, hogy nem bolondok napja van… Lehet, hogy ez valami Péntek 13-ai rémálom?”

Szerencsére nem kell aggódnia, kiderült, hogy a megosztott fotó hamis.

*

Vanessa Hudgens szórakozik a forgatáson

Vanessa Hudgens jelenleg keményen dolgozik az egyik új filmjén, a Kitchen Sinken, melyben három tizenéves próbál zombik és vámpírok ellen harcolni. Vanessa megosztott egy igen bohókás kollázst: „Hogyan szórakoztatom a forgatáson: #kamutestrészekkel”

*

Mégsem igazak a pletykák Liam Hemsworthről és January Jonesról

Nem áll jól Miley Cyrus és Liam Hemswort szénája, ugyanis Miley nemrég úgy döntött, nem követi tovább vőlegényét a Twitteren, miután felreppentek a hírek, miszerint Liam és January Jones találkozgatnak. Liam viszont mindent elmagyarázott és tagadott.

*

Megjelent az első poszter Emily Osment filmjéhez

Novemberben érkezik az egykori Hannah Montana-sztár filmje, a Cleaners. A film két női szerződéses gyilkosról szól, akik után az FBI nyomoznak. A filmben feltűnik még David Arquette, Missi Pyle és Nathan Keyes.

*

Justin Bieber öccsével töltötte az idejét

Justin a tegnapi napot kisöccsével, Jaxonnal töltötte, amiról képeket is megosztott. Elvitte őt egy strandra, ahol együtt fürödtek és iszogattak – de persze nem alkoholt! Egyébként Justin apja, Jeremy Bieber, nemrég esett át egy térdműtéten, így igyekszik minél több időt tölteni családtagjaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek