Starity

Gazdára találtak a Szenes Iván Művészeti Díjak

2013. szeptember 16. 21:09   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap a híres dalszerző emlékére már harmadik alkalommal rendezték meg a Szenes Iván-emlékkoncertet, ahol a díjkiosztó is lezajlott.

hirdetés
Gazdára találtak a Szenes Iván Művészeti Díjak
Fotó: Facebook

A szombati rossz, esős idő miatt vasárnapra áthelyezett Szenes Iván emlékkoncert, amit Budapesten, a Rezső téren szerveztek, nagy sikert aratott, mivel több mint hétezer látogatót vonzott.

A harmadik alkalommal megrendezett koncerten fellépett Koós János, Aradszky László, Zalatnay Cini, Voith Ági és az Apostol együttes mellett Wolf Kati, Kocsis Tibor, Tabáni István és Mészáros János Elek és Csobot Adél – számolt be az MTI.

Bodrogi Gyula színművész kapta a Szenes Iván Életműdíjat, az X-Faktor tehetséges felfedezettje, Csobot Adél és a zenész, Rakonczai Imre Kornay Mariann Művészeti Díjban részesültek, amit még Szenes Iván alapított, felesége emlékére. Utóbbiban az énekesnő kiemelkedő előadói teljesítményéért részesülhetett.

Adél az Ami szívemen a számon című albumáról énekelte a Szenes Iván által írott dalok feldolgozásait. A lemez még a boltokban sem jelent meg, így a 19 éves énekesnő most először adta elő ezeket nagyközönség előtt. Az emlékkoncertet hamarosan a tévében is láthatják azok, akik nem tudtak elmenni az eseményre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek