Starity

Ma jelent meg Grégoire új albuma

2013. szeptember 17. 09:09   |   Szerző: bassistgirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Grégoire, az egyik legnépszerűbb fiatal, francia énekes legújabb lemeze, a Les Roses De Mon Silence ma került a boltok polcaira és vált elérhetővé elektronikusan is.

hirdetés
Ma jelent meg Grégoire új albuma

Jó hír lehet a francia popzene kedvelőinek, hogy számos kollaborálás után, Grégoire végre nem váratja tovább rajongóit, és kiadta a Les Roses De Mon Silence névre keresztelt korongját, amely már a harmadik nagylemeze.

A köztudatba a Toi + Moi című dallal robbant be, még 2008-ban, majd a sikerek után két évvel később megjelentették a Le Même Soleil című albumot. Azóta a közönség ko-produkciókból ismerhette meg jobban, ilyen a Les Enfoirés is, amely a legelismertebb francia énekeseket felvonultatva jótékonykodik, illetve zeneszerzőként közreműködött a Thérèse – Vivre d'amour című albumban.

Idén nyáron lepte meg a rajongókat apró részletekkel az új albumon hallható dalokból, és az első kislemezre sem kellett sokat várni. A Si tu me voyais című számhoz már a videoklip elkészült. Az album egyébként 17 dalt tartalmaz, és Grégoire reméli, elnyeri a hallgatók tetszését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek