Starity

ByeAlexnek bejön Miley Cyrus új klipje

2013. szeptember 17. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

ByeAlex szerint sokkal jobb, hogy Miley önmagát adja és nem Hannah Montanaként viselkedik. Éppen ezért tetszik neki az új klipje, bár kicsit erőszakosnak és bunkónak is látja.

hirdetés
ByeAlexnek bejön Miley Cyrus új klipje

ByeAlex, aki az Eurovízión elérte a 10. helyezést, Miley Cyrus új klipjéről, a Wrecking Ballról nyilatkozott a Storynak. Az énekes szerint inkább legyen önmaga a vadóc énekesnő, mint egy ártatlan húszéves.

Látom, rengetegen pörögnek az új Miley Cyrus-klipen. Szerény véleményem, hogy semmi gond se a klipanyaggal, se a dallal. Mivel rosszabb, mint bármi más ilyen popzene? – magyarázta Alex.

Szerinte csak annyiról van szó, hogy Miley felnőtt, és ezt sokan nem tudják elviselni. Az énekesnő is gyakran hangoztatta már, hogy a Disney-üdvöske imidzsének vége, és az embereknek el kellene fogadniuk, hogy ő már nem az a Hannah Montana, akit megismertek. Alex szerint egy kicsit bunkó ugyan, „de ezerszer őszintébb, mint a Hannah Montana volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek