Starity

Liam Hemsworth máris továbblépett

2013. szeptember 18. 18:06   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley és Liam nemrégiben jelentették be szakításukat, azonban úgy tűnik, hogy az ausztrál színész nem nagyon bánkódik emiatt, ugyanis készült néhány kép, amin csókolózik egy másik nővel.

hirdetés
Liam Hemsworth máris továbblépett

Az egykori Disney-sztár, Miley Cyrus és az ausztrál színész, Liam Hemsworth kapcsolata már régóta téma a bulvársajtóban, azonban egy ideje csak arról lehetett hallani, hogy elhidegültek egymástól, rengeteget veszekednek. Sajnos a híresztelések igaznak bizonyultak, ugyanis szeptember 17-én, hétfőn, a két sztár szóvivője bejelentette hivatalosan is a pár szétválását. Azt gondolnánk, hogy mindketten szomorúak a dolgok alakulása végett, azonban Liam hamar továbblépett a négyéves kapcsolatán.

A hétvégét Las Vegasban töltötte, ahol egy bizonyos Eiza Gonzalez nevű lánnyal flörtölt és táncolt egész végig, majd az ismerkedést Los Angelesben folytatták. Nemrégiben készült néhány lesifotó a két fiatalról, amiken ölelkeznek és csókolóznak egymással. Úgy tűnik, Liamet cseppet sem izgatja, hogy a volt menyasszonyát durván megszégyenítette a tettével és a Twitteren is visszavonta a We Can't Stop énekesnőjének a követését.

„Úgy gondolom, hogy Liam nem tiszteli Miley-t, mivel alighogy szakítottak, máris egy másik nővel enyeleg. Ha igazán szerette volna, akkor most nem tenné mindezt a nyilvánosság előtt. A jegygyűrűt sem kéri vissza, azt mondta Miley-nak, hogy csináljon vele, amit akar. Őrizze meg a szerelmük emlékeként” – nyilatkozta egy ismerős az esetttel kapcsolatban.

Eiza édesanyja az egykori szupermodell, Glenda Reyna, – a mexikói Next Top Model műsorvezetője – jelenleg a lányának menedzsereként dolgozik, hiszen a szintén színész Gonzalez nemrégiben költözött Hollywoodba a karrierje építése miatt. Sokan úgy vélik, hogy a fiatal lány mindösszesen ugródeszkaként tekint Liamre, és semmi másra nem kell neki, mint hogy híres legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek