Starity

Lily Collins 2013 legveszélyesebb sztárja

2013. szeptember 18. 19:07   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is több kutatást folytattak, hogy kiderítsék, mely nevekre keresve kaphatunk legkönnyebben vírust. Az idei győzelmet a Csontváros sztárja aratta le.

hirdetés
Lily Collins 2013 legveszélyesebb sztárja

A McAfee számítógépbiztonsággal és antivírus-programokkal foglalkozó cég idén is kutatásokat folytatott, az interneten kinek a nevére keresve kaphatunk legkönnyebben és leggyorsabban vírust. A tavalyi győztes Emma Watson volt, aki idén sokkal hátrébb kapott helyet a listán.

2013 legveszélyesebb celebe címet a Tükröm, tükröm és A végzet ereklyéi: Csontváros sztárja, Lily Collins kapta, ugyanis az ő képeit letöltve 14% volt az esélye annak, hogy egy olyan weboldalon kötünk ki, ami kémprogramot, vírust vagy egyéb rossz indulatú programot tartalmaz. Tudniillik, ha rákeresünk olyan kifejezésekre, mint a Lily Collins nude pictures” – mely egyébként az egyik legveszélyesebb a McAfee adatai szerint –, olyan oldalakra kattinthatunk, ahol fennáll a veszélye annak, hogy más felhasználók bejuthatnak a saját gépünkre és könnyedén ellophatnak olyan személyes információkat, mint e-mail cím, lakhely és jelszavak.

Az összeállított listán idén is főleg női sztárok szerepelnek, Jon Hamm az egyetlen férfi, aki bekerült a top 10-be. Rajta kívül még kockázatot jelenthet számunkra Justin Timberlake (12. hely) és Patrick Dempsey (13. hely) is.

Íme a 10 legveszélyesebb híresség:

  1. Lily Collins
  2. Avril Lavigne
  3. Sandra Bullock
  4. Kathy Griffin
  5. Zoe Saldana
  6. Katy Perry
  7. Britney Spears
  8. Jon Hamm
  9. Adriana Lima
  10. Emma Roberts
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek