Starity

Hugh Jackman fia számon kérte apját

2013. szeptember 19. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 13 éves Oscar most kamaszodik, így bizony gyülekeznek a viharfelhők a család feje felett - legutóbb saját apjával kiabált.

hirdetés
Hugh Jackman fia számon kérte apját

Hugh Jackman színészi karrierje koránt sincs leáldozóban, mitöbb, szárnyal, hiszen idén is számos filmet forgatott és fog is még, 13 éves fia azonban már nincs annyira odáig a sok munkáért, mivel idén emiatt apja sokkal kevesebb időt töltött otthon családjával, mint eddig szokott.

A 44 éves színész eddig mindig próbálta feleségét, Deborra-Lee Furnesst és két gyermeküket, Oscart és Avát is magával vinni, amikor el kellett utaznia, de egy legutóbbi apa-fia csevej során a kiskamasz Oscar számon kérte őt.

„Nemrég volt egy olyan tipikus szülői intelmem, hogy »Oscar, meg kell tenned, amit kérek. Ez a felelősségről szól«. Erre ő: »Komolyan? A felelősségről fogsz nekem beszélni, mikor sosem vagy itt a családoddal?« – mesélte Jackman nemrégiben Ellen DeGeneres talkshow-jában, aki nem akart veszekedni fiával, mivel véleménye szerint is jogos volt, amiért így kiakadt, de mégsem volt helyén való, mivel csak annyit kért tőle, hogy mosogasson el.

Korábban egyébként Jackman azt nyilatkozta, hogy miután négy filmet is leforgatott egyhuzamban, egy kis időre szüneteltetni szeretné a színészetet, hogy több időt tölthessen szeretteivel, így talán Oscar szíve is meg fog lágyulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek