Starity

Dózsa Zoltán ismét apa lesz

2013. szeptember 19. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban Halász Istvánjának két fiával kell megbirkóznia a mindennapokban. Zoltánnál sem lesz ez nagyon másképp, kivéve, hogy első gyermekük egy kislány.

hirdetés
Dózsa Zoltán ismét apa lesz
Fotó: TV2/Sajtószoba/Babavilág

A színész tegnap mesélt először a Aktív kameráinak arról, hogy párja ismét várandós. Még nem tudni, milyen nemű lesz a baba, de kislányuk mellé most örülnének egy kisfiúnak. A gyermeket 2014 márciusára várják a boldog szülei és a még egyke testvére, Emília.

Nagy boldogság van most. Próbáljuk kitalálni, hogy mi lesz a baba neme, de egy-két héten belül ez is kiderül – mesélte örömmel a Jóban Rosszban Halásza.

A riporter megkérdezte Zoltántól, hogy Emíliának mondogatják-e már, hogy érkezik az új családtak, a színész pedig rögtön helyeselt, mert állítása szerint lányát meg fogja rázni a baba érkezése. Elmesélte, hogy furcsa volt első reakciója, nem akarta felfogni, hogy neki testvére lesz, de most már simogatja édesanyja hasát és várja testvérét. Sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek