Starity

Tom Mison twerkje felejthetetlen

2013. szeptember 20. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárja interjút adott az E! Newsnak, megosztotta azt is, milyen dalok szerepelnek a lejátszási listáján.

hirdetés
Tom Mison twerkje felejthetetlen

A Sleepy Hollow újdonsült rajongói meghalnak a kíváncsiságtól – mindent tudni szeretnének a sármos brit főszereplőről, Tom Misonról, aki eleget téve kíváncsiságuknak, válaszolt az E! News kérdéseire, így többek közt megtudhattuk, milyen dalokat hallgat, milyen sorozatban szerepelne szívesen, és elárulta: a twerk a rejtett tehetsége.

Annak ellenére, hogy a Sleepy Hollow lehet az új Vámpírnaplók, az Egy nap sztárját jelenleg más foglalkoztatja: „A legizgatottabb a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. sorozat miatt vagyok, ami ősszel debütál. De szívesen szerepelnék a Breaking Bad-spinoffban, a Better Call Saulban.”

Mison nagy sorozatrajongó, egy tál sült krumplival bármilyen műsorba belefog, ha jó a történet. Azzal viccelődött, a Sleepy Hollow-beli karaktere, Ichabod nagyszerű párt alkotna Violet Crawley-vel (Downton Abbey), aki MacGalagony professzort alakította a Harry Potter-filmsorozatban.

Leggyakrabban a Golden Age (Woodkid), a Default (Atoms For Peace), a The Beat Goes On (Buddy Rich) és az I Belong in Your Arms (Chairlift) dalokat hallgatja. És mi a rejtett tehetsége? „Talán a twerkölésem. Felejthetetlen!”

A színész jelenleg az egyik legkelendőbb a britek közt, a széria kapcsán pedig máris az új „áttörő” sztárnak nevezik. Legutóbb a Glamour magazin fotósának pózolt, és a 2013-as októberi számban néhány oldalt el is foglalnak képei, illetve a vele készült interjú.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek