Starity

Dalpremier: The Pretty Reckless - Going to Hell

2013. szeptember 19. 21:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma debütált az amerikai The Pretty Reckless legújabb dala, amely a Going to Hell címet viseli.

hirdetés
Dalpremier: The Pretty Reckless - Going to Hell

A The Pretty Reckless még 2012-ben jelentette be, hogy gőzerővel dolgoznak új albumukon, melyből már több ízelítőt is kaphattunk. Decemberben megjelent a Kill Me, ami első kislemezként lett beharangozva az új korongról, ám később kiderült, mégsem lesz az, így videoklip sem készült hozzá. 2013 júniusában napvilágot látott a Follow Me Down, pár hétre rá pedig a Burn két perces előzetesével lepték meg rajongóikat, de most újra hallatott magáról az együttes.

Frontasszonyuk, Taylor Momsen már korábban is hangoztatta, hogy a mai napon érkezik új kislemezük, ami az albummal azonos Going to Hell címet kapta. A dal a rajongóktól szinte csak pozitív visszajelzést kapott, illetve a zenekritikusok is azonnal beleszerettek.

Egyébként a zenekar holnap kezdi Going to Hell turnéját, melynek keretei között bejárják Amerika legnagyobb városait, illetve néhány európai országban is megfordulnak – ezek között hazánk neve sajnos nem szerepel. Új albumuk szintén erre az évre várható, bár még pontos adatokat nem közöltek, azt viszont tudni illik, hogy nem kis munkát fektettek az új dalokba, hiszen az októberben pusztító Sandy hurrikán teljesen lerombolta stúdiójukat és, mivel minden munkájuk odaveszett, a teljes albumot újra fel kellett venniük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek