Starity

Kate Moss Playboy-nyuszi lesz

2013. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

60. születésnapját ünnepli a Nyuszi-magazin, a jubileumi szám decemberben lát napvilágot.

hirdetés
Kate Moss Playboy-nyuszi lesz

Ami eddig puszta spekuláció volt, most már hivatalos: Kate Moss levetkőzik a Playboy 60. jubileumának alkalmából, pontosan a szupermodell 40. születésnapján. A várva várt ünnepi kiadvány decemberben esedékes, a világhírű fotográfus team készíti majd: Mert Alas és Marcus Piggott.

A tervek szerint a képek a klasszikus Playboy stílusát hozzák majd vissza, így természetesen a fotózás elengedhetetlen kelléke lesz a nyuszifül, a mandzsetta és a csokornyakkendő.


Getty Images

Még egy pár hónapot várnunk kell ugyan, hogy Kate Mosst a Playboy címoldalán láthassuk. A szupermodellre pillantva – valljuk be – nem mindenki gondolná, hogy már a 40. életévét tölti január közepén.

A Los Angeles Timesnak egy interjúban a főszerkesztő, Jimmy Jellinek úgy nyilatkozott: „Amiről itt beszélünk, az a Burberry-arccal kezdődött, aki minden idők legnagyobb szupermodelle volt a Playboy címoldaláról. A következő 60 évet Kate Moss vezeti elő.”

Természetesen a Playboy alapítója, Hugh Hefner is lelkesen nyilatkozott: " Kate Moss világszerte ismert. Egy stílusikon és készített már erotikus képeket exkluzív modellekkel."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek