Starity

William Shatner mégsem megy az űrbe

2013. szeptember 20. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évtizedeken át alakította Kirk kapitányt a Star Trekben, mégis kihagyja az utazást – retteg a repüléstől!

hirdetés
William Shatner mégsem megy az űrbe

William Shatner elutasította Sir Richard Branson ajánlatát, hogy részt vegyen más hírességekkel együtt az első celeb-űrutazáson. Annak ellenére, hogy csaknem ötven évvel ezelőtt a legendás csillaghajó-kapitányt, James T. Kirköt formálta meg, kihagyja a Virgin Galactic programot, mivel nem tudja kezelni a repüléssel kapcsolatos félelmeit.

„Szó szerint azt mondta, hogy fél a repüléstől – ami kissé kiábrándító. Kirk kapitány fél a repüléstől!” – mesélte a Sunnak Mr. Branson.

A sztárt már 2011-ben invitálták, hogy vegyen részt az eseményen, de elmondása szerint a költségek kiverték nála a biztosítékot. Sokkal inkább vélné kedvezőnek, ha Richardék azért fizetnének, hogy felmenjen – erre természetesen nem került sor.

Egyetlen ülés 200.000 dollárba, azaz 44 millió forintba kerül, Richard szerint hírességek ide vagy oda, senki sem kap kedvezményt. Ashton Kutcher, Mila Kunis, Justin Bieber, Leonardo DiCaprio és Russell Brand biztosan részt vesznek az űrutazáson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek