Starity

Érkezik az NCIS: Los Angeles ötödik évada

2013. szeptember 21. 20:08   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem kell sokat várniuk a rajongóknak, hiszen szeptember 24-én startol a népszerű krimisorozat, az NCIS: Los Angeles ötödik évada!

hirdetés
Érkezik az NCIS: Los Angeles ötödik évada

Az 5. évad premierje sok izgalmat tartogat a számunkra, hiszen a Kensi és Deeks – Densi – kapcsolatában új fordulatra számíthatunk. Ezenkívül pedig kérdés, hogyan fog Deeks és Sam megmenekülni Sidorov és az emberei elől.

A TV Guide-nak adott interjújában a sorozat producere, Shane Brennen egy szomorú hírt is megosztott a rajongókkal: „Ebben az évadban valaki el fogja hagyni a csapatot.”

Amikor már azt hinnénk, hogy [Deeks és Sam] kiszabadultak, talán mégsem az fog történni... eléggé brutális lesz a fiúk számára.” Várhatóak következmények, amelyek továbbgyűrűznek majd az évadban beleértve Kensi és Deeks kapcsolatát is. Brennen elárulta: „Kensi és Deeks kapcsolata egy új szintre fog emelkedni. Az NCIS: LA a valaha volt legbonyolultabb évad elé néz. Az első résztől egészen az utolsóig. Már minden fordulatot elterveztünk, és igazán ütős évad lesz!”

Az XFinitynek a producer elárulta továbbá, hogy a Densi páros az évad közepén feloszlik mint partner. „És amikor azt mondom, szétválnak, tényleg szét fognak válni. Amikor már azt hiszitek, hogy nem akarunk, vagy nem tudunk /a készítők/ már mást tenni, akkor az évad végén teszünk egy olyan lépést, ami egy szaftos kis szövődményt, bonyodalmat visz az életükbe.”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek