Starity

Itt az új Miley Cyrus?

2010. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrusnak már régen elege van abból, hogy úgy emlegetik mint egy Disney-sztárt, és azt is tudjuk, hogy már tett azért, hogy felnőtt nőként kezeljék. Viszont a médiának kellett egy új kis csillag, akit Miley Cyrus utódjaként emlegessenek. A „szerencsés” nyertes Anna Margaret lett.

hirdetés
Itt az új Miley Cyrus?

Anna Margaret mindössze 14 éves, de már nagy sikere van mint énekesnő. Igaz, hogy eddig mindössze két klipet adott ki, de az egyik – Something About the Sunshine – hetekig fent volt a Billboard 200 listán. Ősszel készül kiadni első albumát, és azt tervezi, hogy megcsillogtatja színészi tudását is.

Miley pedig nemrégen befelyezte a Hannah Montana sorozat forgatását, és most már végleg kiszáll a Disney-sorozatból. Azt tervezi, hogy az énekléssel is felhagy egy időre, és inkább a színészettel foglalkozik, ám az első filmje – melyben nem Miley Stewartként szerepelt – megbukott.

Sokan gondolkoznak, hogy vajon miért pont Annát képzelték el az újságírók mint az új Miley-klón?Vajon olyan sikereket várnak tőle, mint Miley-tól? Ennek is nagy az esélye, de inkább az lehetett az oka, hogy Anna is elég fiatalon kezdte építeni a karrierjét, vagy mindössze annyi, hogy Anna is fiatal, aranyos és tehetséges, pont úgy, mint Miley a Hannah Montana elején.

Viszont azt, hogy Annára is ugyanaz a sors vár, mint Miley-ra,  még egy ideig nem tudjuk meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek