Starity

Elhunyt Jennette McCurdy édesanyja

2013. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elhunyt Jennette McCurdy édesanyja, Debra McCurdy, aki elveszítette a rák elleni harcot.

hirdetés
Elhunyt Jennette McCurdy édesanyja

Tragédia érte Jennette McCurdyt és családját, ugyanis meghalt édesanyja. Debra McCurdy elvesztette a rák elleni küzdelmet és ma reggel tragikusan elhunyt.

Debra több mint 17 éve harcolt a rák ellen. Egy ideig úgy tűnt, hogy győzelmet aratott és meggyógyult, ám 2010-ben állapota súlyosbodott és a betegség átterjedt az agyára, illetve további testrészeire.

Jennette tervei szerint ma a Nickelodeon Worldwide Day of Play napon vett volna részt New Yorkban, de a játék és móka helyett teljes gyászba borult. Egy forrás szerint teljesen összeomlott és egész nap csak sír. Teljesen megértjük, mivel egy édesanya elvesztése a legfájóbb dolog a világon, főleg akkor, ha anya és lánya olyan közel állnak egymáshoz, mint Jen és Debra.

„Jennette szenved az elképzelhetetlen veszteség miatt. Megkérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben az ő és családja magánéletét. Nagyra értékeli a szeretetet és támogatást, amit a rajongóitól kap” – nyilatkozta Jennette szóvivője.

Sok-sok erőt és kitartást kívánunk a Jennettenek és gyászoló családjának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek