Starity

Hogyan vásárol Brenda Song?

2010. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brenda Song stílusát sokan próbálják utánozni, mivel a Disney-üdvöske stílusa eltér a legtöbb Disney-sztárétól. Hogy kiderüljön, milyen is a Suite Life-sztár stílusa, a People magazin stábja elment Brendával egy shoppingtúrára.

hirdetés
Hogyan vásárol Brenda Song?

„A vásárlás olyan, mint egy sport. – mondta Brenda – Vicces, hogy amikor elmész vásárolni a barátnőiddel, és találsz egy szuper kis ruhát, akkor sosincs a te méretedben!”

A sorozatbeli karakterével ellentétben Brenda Song nem szereti a nagyon kihívó ruhákat. „Természetessség, ez a legfontosabb, amikor vásárolok. Fontos, hogy ne szaladjon el velem a ló, amikor bemegyek egy boltba! Vigyázok, hogy ne költsek túl sok pénzt kiegészítőkre, cipőkre és ruhákra.”

Brenda shopping-tanácsai:

  • Ha egy egész napos vásárlókörútra mész, akkor mindenképpen legyen nálad valamilyen nasi! Nehéz korgó hassal vásárolni.
  • A kiegészítők nagyon fontosak! Ezek teszik egyedivé a stílusodat. Viszont vigyázz, hogy mennyi ékszert hordassz, mert jóból is megárt a sok!
  • Amikor meg akarsz venni egy ruhát, akkor mindig figyelj arra, hogy kényelmes ruha legyen, ne szorongj benne, különben még hordani sem lesz kedved.
  • Minden lány bolondul a cipőkért, és néha nem bírunk megállni egy párnál. Sajnos ezzel én is így vagyok, néha túl sok cipőt veszek. Ti ne essetek ebbe a hibába, de ne csak akkor, ha cipőről van szó, hanem mindig gondolják meg, hogy tényleg szükségetek van arra az új cipőre vagy ruhára, mielőtt megveszitek.
  • Ne a divatot kövesd, hanem az egyéniségedet! Szerintem szörnyű, hogy valaki csak azért vesz meg egy ruhát, mert mindenkinek olyan van. Ha te is egy olyan ruhát veszel meg, mint a többiek, akkor nem fogsz kitűnni a tömegből, hanem olyan leszel, mint a többi lány, láthatatlan. Inkább válassz egy kényelmes ruhát, amiben te is jól érzed magad!
  • A shopping lényege az, hogy élvezd amikor megveszel valamit!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek