Starity

Újabb rekordot döntött a Sleepy Hollow

2013. szeptember 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FOX csatorna 12 éve nem tapasztalt ekkora nézettséget, a Sleepy Hollow-rajongók tábora pedig egyre növekszik.

hirdetés
Újabb rekordot döntött a Sleepy Hollow

Elképesztő nézettségi adatokkal rendelkezett a FOX legújabb fantasysorozata már hétfő este, azonban nemrég befutottak a DVR-adatok is, azaz azon felhasználók számát is megtudtuk, akik olyan készülékekkel rendelkeznek, amelyekkel megállíthatók és újratekinthetők a premierfilmek és -sorozatok is.

A szeptember 16-ai debütálás után 43%-ot ugrott a széria értékelése, a 3,5 helyett kerek 5-ös értékelést kapott, majdnem két és félszer jobbat, mint A búra alatt évadzárója. A jelenlegi adatok szerint nem 10,1, hanem 13,2 millióan tekintették meg a pilotepizódot.

Ezzel pedig a 24 című sorozat 2001-es indulása óta, azaz 12 éve a FOX nem tapasztalt ekkora sikert és nézettséget egyik sorozatánál sem – a 24-re tizenhárom millióan voltak kíváncsiak 2001-es debütálásakor. A kérdés már csak az, hogy vajon a következő epizódok is hasonló fogadtatásban részesülnek-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek