Starity

A legnagyobb Photoshop-bakik IV.

2013. szeptember 24. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben tizenöt elképesztő és botrányos PS-bakit mutatunk be, amelyek magazinokban és kampányfotókon szerepeltek.

hirdetés
A legnagyobb Photoshop-bakik IV.

Manapság elengedhetetlen a Photoshop a sztárvilágban készült képek feljavítására. Van, akinek sokat dob kinézetén a képszerkesztő program, de van, akinek fotóit nevetségessé teszi. Újabb hírességeket és modelleket mutatunk be, akikből bolondot csináltak a fotográfusok:

Ez történik, ha kettészeletelnek egy Victoria's Secret-modellt. A képen Lais Ribeiro szerepel rózsaszínbe borulva, ám ebben a szögben úgy néz ki, mintha két szeletre vágták volna!

Hoppá! A fotón szereplő modell elvesztette a könyökét, amikor az Alloy katalógus szerkesztői valamilyen oknál kifolyólag úgy látták, jobb, ha a természeté a főszerep, és átmosták a szöveg mögött található hátteret a karja helyére.

A reklámfotó megnyugtathatta azokat a nőket, akik nem rendelkeznek egyforma méretű keblekkel. A modell elveszítette egyik melle felét – vagy talán a másikat nagyobbították meg és annyira beletemetkeztek annak látványába a kedves szerkesztők, hogy elfelejtették a másikat is megoperálni?

A J. Crew-reklámfotó photoshopolásakor bizony megszaladt a szerkesztő keze, abban ugyanis biztosak lehetünk, hogy nem a farmer rendelkezik ilyen extravagáns kivágással.

Talán ez a modell szupertehetséges, és anélkül képes felemelni a biciklit, hogy a kezeit használná! Vagy talán hasonló képességekkel rendelkezik, mint X Professzor?

Így vagy úgy, nemcsak a karját amputálták le a gonosz szerkesztők, még a bicikli fele is eltűnt a háta mögött. Örüljünk, hogy a modellt nem szippantotta be a fekete lyuk!

A Victoria's Secret-modellnek csúnyán kificamodott a combcsontja, talán már önálló életet is él! A VS-szerkesztők jobban odafigyelhetnének arra, mit photoshopolnak és mit nem!

Ann Taylor-Photoshop-baki... ezúttal olyan messzire merészkedtek, hogy a modellünk teljes karját levágták!

Modell vagy műanyag Barbie? A cseh ELLE magazin januári számának címlapján Denisa Dvorakova látható, csuklója és alkarjai pedig leginkább egy Barbie-babát idéznek, hiszen... komolyan, ez bizarr!

Számtalan embert sokkolt, mennyire vékony Kate Middleton, amikor végigsétált az oltárhoz vezető úton gyönyörű Alexander McQueen-ruhájában, ám a Grazia magazin rátett még egy lapáttal!

Azon a véleményen vannak, hogy soha senki nem lehet elég vékony, így egy életnagyságú Barbie-t kreáltak, amikor lecsippentettek egy részt a derekából.

Kate Moss és nyolcéves kislánya, Lila Grace rendkívül gyönyörűen festenek a Vogue magazin 2011. szeptemberi kiadásában, ám sajnos Lilát szörnyen megkínozták a szerkesztők és levágták néhány ujját.

Mielőtt a modellen keresnétek a hibát, eláruljuk: a lányt szinte érintetlenül hagyták, a ló teste viszont teljesen eltűnt. Vagy talán egy élethűnek tűnő lófejet tart a vállán a leányzó?

Az orosz Anna Seleznevát a végtelenségig nyújtották a szerkesztők: már a karja is elég földönkívülinek tűnik, de úgy fest, míg bal lába gyönyörű ívben elnyúlik a foteltámlán, addig a jobb lábát valamiféle éhes szörny megtámadta és leharapta!

A Victoria's Secret gyakran mellényúl a képekkel, bár a fotósok és a modellek remek munkát végeznek, a szerkesztők általában romba döntik a sokszor több napig tartó fotózás gyümölcsét.

Ezúttal Candice Swanepoel vállainak méretét növelték meg, amellyel nemcsak előnytelen képet ad, de olyan, mintha egy izmos, nővé operált pasi nézne velünk farkasszemet!

Öhm, megmondaná valaki Marissa Millernek, hogy a nagy sietségben otthonhagyta a felcsatolható karját? A Victoria's Secretet most már tényleg fel kellene világosítani arról, hogy valami nincs rendjén...

A SimpleBe nevű brit márka szívesen gyárt molett nőknek ruhadarabokat, maxiruhákat, ám ezúttal nem a rucival vonták magukra a figyelmet. A drága modell leginkább egy idegen fajnak néz ki, főleg különös karmai miatt. Rémesen ijesztő!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek