Starity

Kathryn Morris megmutatta gyermekeit

2013. szeptember 22. 13:01   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kathryn Morris és Johnny Messner a People magazinnak adott exkluzív interjúban meséltek a kicsikről, amely mellett három képet is közöltek a kis lurkókról.

hirdetés
Kathryn Morris megmutatta gyermekeit

Nemrégiben számoltunk be az örömteli hírről, hogy a Döglött akták című sorozat 44 éves színésznője, Kathryn Morris ikerfiúknak adott életet. A hírt először párja, a színész Johnny Messner osztotta meg a rajongókkal. Most pedig már képeket is láthatunk a babákról!

Az újdonsült szülők a következőképpen nyilatkoztak, illetve elárulták a fiúk neveit is: „Jameson West Messner és Rocco McQueen Messner jelenleg a szerető otthon kényelmét élvezik. Összesen kb. 6,35 kg csodával lettünk megáldva ezzel a két kis angyalkával. Két egészséges, édes kisfiú!”

Mindketten 8.12-kor születtek. Bár meglepetésként érte őket a kezdeti felfedezés, hogy ikreket várnak, mégis izgatottsággal tölti el az új anyukát, hogy fiai között egy különleges kötelék fog kialakulni. A színésznő így emlékezett vissza: „Amikor ultrahangon voltunk, az orvos ennyit mondott: 'Hadd ellenőrizzek valamit, amit már tudok... oké... van itt valaki az édesanya számára és van itt valaki más az édesapa számára!' Először mindketten kisebb sokkot kaptunk – mondta Kathryn. Most ez a két kisfiú egy egész életen át legjobb barátok lesznek. Ki ne akarná ezt?”

Most, hogy már 4 hetesek lettek, a színésznő megosztotta velünk, hogy „Jameson West – akinek neve kombinációja számos családnévnek az anyuka oldaláról – és Rocco McQueen – akié pedig Johnny oldaláról képvisel mindent – kezdik megmutatni, hogy egymással teljesen ellentétes személyiséggel rendelkeznek. Jameson édes és szenvedélyes, Rocco pedig nyugodt. Volt néhány név a tarsolyunkban, de amint megérkeztek, rögtön tudtuk, hogyan is nevezzük el őket.”

A boldog szülők érzéseiket egy megható gondolattal fejezték ki: „A szeretet, amit most érzünk elsöprő...olyan szeretet ez, amiről eddig nem is tudtuk, hogy létezik. Valóban megáldottak minket!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek