Starity

Hátfájdalmakkal küzd Kimi Räikkönen

2013. szeptember 22. 13:01   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiminek komoly fájdalmai voltak szombat délelőtt, orvosi segítségre szorult.

hirdetés
Hátfájdalmakkal küzd Kimi Räikkönen

Rövid ideig még a versenyen való indulás is kétséges volt, Kimi ugyanis a harmadik szabadedzés során alig tudott vezetni hátfájdalmai miatt. Az időmérő előtt injekciós kezelést kapott, a Lotus csapatfőnöke pedig kijelentette, sajnos egész este figyelni kellett az állapotát. Szerencsére a sztár képes volt vállalni a folytatást.

A sajtó persze rögtön az okokat kereste. Sajnos a dolog nem újkeletű, ezt Kimi is elismerte. A BBC szerint a dolog 2001-ig vezethető vissza, mikor Kimi egy, a Saubernek történő teszten a gumifalnak csapódott és a csapódás a hátát érte.

A Turun Sonomat beszélt Kimi fizikoterapeutájával, Mark Arnallal, aki elmondta, az első szabadedzés alatt Kimi ráhajtott egy rázókőre, ami megdobta az autóját, ez okozta a hátfájás kiújulását.

Kimi elmondta, nem ez az első eset, hogy fáj a háta, és valószínűleg nem is az utolsó. Ez azonban nagyon megnehezíti abba, hogy jól végezze a dolgát, fájdalomcsillapítók nélkül nem is lenne képes autóba ülni. Reméljük, az orvosok tudják orvoslni a bajt, és Kimi mielőbb felépül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek