Starity

A Jonas Brothersszel indul a Hawaii Five-0 negyedik évada

2013. szeptember 22. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 26-án egy premier előtti vetítésen indul a méltán népszerű Hawaii Five-0 negyedik évada. A rendezvényen a Jonas Brothers is ott lesz.

hirdetés
A Jonas Brothersszel indul a Hawaii Five-0 negyedik évada

Hawaii lakói és az odalátogatók nagyon szerencsések, ugyanis hamarosan ott lehetnek egy fantasztikus rendezvényen, amely a Hawaii Five-0 negyedik évadának premier előtti vetítése lesz közönségtalálkozóval és a Jonas Brothers ingyenes koncertjével egybekötve. Szeptember 26-án ugyanis a tévépremiert egy nappal megelőzve a Waikiki strandon meg lehet majd tekinteni a népszerű sorozat negyedik szezonnyitó epizódját, valamint egy ingyenes koncertet ad majd a Jonas Brothers. A bandának ez a fellépés azonban nem egyedüli kapcsolata a krimisorozattal, ugyanis az együttes egyik tagja, Nick Jonas szerepet is kapott benne.

A népszerű énekesen kívül Melanie Griffith és Daryl Hannah is játszik majd a sorozatban, előbbi Danny édesanyját alakítja majd, de feltűnik még a produkcióban Kristi Lauren is.

A negyedik évad a készítők szerint rengeteg izgalmat tartogat majd a rajongóknak, ugyanis Wo Fat ezúttal is a történet része lesz. Nemrég kiderült a nyitórész címe is, amely Aloha ke kahi I ke kahi, vagyis Szükségünk van egymásra lesz. Az új szezon új időpontban kerül majd adásba a tengerentúlon, a hétfő esti 22 órai vetítés helyett ugyanis ezúttal péntek esténként 21 órakor izgulhatnak majd a nézők a sztorin.

A közkedvelt karaktereket sem kell hanyagolnunk, ugyanis Steve McGarrett, Danny Williams, Kono Kalakaua és Chin Ho Kelly mellett ahogyan az előbb megírtuk, Wo Fat is látható lesz, valamint Dr. Max Bergman, Adam Noshimuri és Catherine Rollins is visszatér a képernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek