Starity

Klippremier: Jason Derülo — Marry Me

2013. szeptember 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Derülo legújabb klipje, mely a Marry Me című dalához készült, a mai napon került fel hivatalos YouTube-csatornájára. A videó egyik különlegessége, hogy barátnője, Jordin Sparks szerepel benne.

hirdetés
Klippremier: Jason Derülo — Marry Me

A The Other Side, illetve a Talk Dirty után Jason a Marry Me-hez is készített videoklipet. Ebben a dalban Jason arról énekel, hogy milyen csodálatos lesz, amikor eljegyzi kedvesévet, Jordin Sparksot, akivel örökké együtt akar lenni. Hogy hogyan lehet a legjobban szimbolizálni a hatalmas szerelmet, mely kettejük között van? Hát úgy, ha a klipben Jordin szerepel Jason oldalán.

A klip egyszerre aranyos és szexi, sugárzik róluk a boldogság: a csókok, az ölelések, az együtt ébredés, a konyhai bolondozás és a fürdőkádas jelenet mellett az is helyet kap a videóban, hogy együtt fognak megöregedni, és természetesen egy hatalmas nagy gyémántgyűrű is megjelenik.

A két sztár már több mint két éve alkot egy párt, és azt vallják, hogy ha mindketten készen állnak, akkor össze fognak házasodni; ám a barátaik szerint az a bizonyos gyűrű a valóságban is hamarosan Jordin ujjára kerülhet.

Egyébként Jasonnak nemcsak ez az egyetlen újdonsága, hiszen napvilágot látott a Jordinnal készített duett is, a Vertigo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek