Starity

Britney: „Én már végigcsináltam ugyanazt, mint Miley”

2013. szeptember 25. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves popkirálynő megdöbbentő vallomást tett egy tévéműsorban karrierjéről, Miley Cyrusról és arról, hogyan lehet kitörni a Disneys jókislány szerepből, amin már ő is átesett.

hirdetés
Britney: „Én már végigcsináltam ugyanazt, mint Miley”

A 31 éves Britney Spears még mindig a pop koronázatlan királynője, s jobban néz ki, mint valaha, ám neki is voltak hullámvölgyei, depressziós időszaka.

Talán a többség még emlékszik a 2003-as MTV VMA-s fellépésére Madonnával és Christina Aguilerával, mikor is előadásuk végén szájon csókolták egymást – s bár az ügy ma már biztosan nem kavarna hatalmas port, 10 éve még elég nagy merészségnek számított egy ilyen produkciót véghez vinni.

Britney szerint most Miley is ugyanezen esik át: megpróbálja átformálni a karrierjét, hiszen nem akar örök életében a Disney Hannah Montanája lenni, s bár ő maga féltve inti gyermekeit és a fiatalokat a hasonló produkcióktól, nem ítélheti el Miley Cyrus polgárpukkasztó fellépését, hiszen ő is okozott már épp elég botrányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek