Starity

Tamara Ecclestone gyermeket vár

2013. szeptember 24. 16:04   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves örökösnő és férje, a 32 éves Jay Rutland 2014-re várják első gyermeküket.

hirdetés
Tamara Ecclestone gyermeket vár

A Forma-1 mindenható urának lánya, Tamara még nyár elején fogadott örök hűséget Jay Rutlandnek, most pedig kiderült: első gyermekét várja. A 14. hétben járó örökösnőt megdöbbentette, mikor kiderült, hogy gyermeke lesz, de nagyon boldog.

„Nagyon boldog vagyok, szerencsésnek érzem magam. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan összejön. Fantasztikus, ahogy a kapcsolatunk alakul.”

Tamara és Jay ez év januárjában kezdtek randevúzni, nem sokkal később jött a lánykérés, majd az esküvő júniusban, amit Franciaországban tartottak.

Tamara azt is elárulta, hogy kislányt szeretne és azt, hogy szoros kapcsolatot ápoljanak Petra lányával, a kis Laviniával, aki 2013 márciusában született. „Csupán egy év korkülönbség lesz Lavinia és a gyermekem közt, szeretném, hogy olyan közel álljanak egymáshoz, mint én és a húgom. Lavinia a legaranyosabb kislány a világon. ”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek