Starity

Kislánya lesz Meryem Uzerlinek

2013. szeptember 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meryem Uzerli nemrég adott egy török újságírónőnek őszinte interjút, amiből az is kiderült, hogy szakított egykori párjával, valamint gyermeket vár.

hirdetés
Kislánya lesz Meryem Uzerlinek

A nagy sikerű Szulejmán című sorozatban Hürremet alakító színésznő kezdi visszakapni életkedvét. A sorozatot korábban már elhagyta, így más színésznővel kezdték forgatni az újabb részeket, de ennek okára csak később adott választ. Burn-out szindrómában szenvedett, az ágyból sem tudott felkelni, hogy megcáfolja azokat a híreket, melyek szerint azért nem tér vissza a szappanoperába, mert kevesli a szerepléséért kapott pénzt. Elmondása szerint a terápia ez év végéig tart még, de egyre inkább kezdi visszakapni életkedvét, köszönhetően új életfeladatának: hamarosan anyai örömök elé néz.

Meryem a legfrissebb hírek szerint kislányt hord a szíve alatt, bár a gyermek apjával nincsenek jó viszonyban. A férfi, Can Ateş a török lapok szerint nagyon dühös, amiért nem vetette el a babát egykori szerelme.

A színésznő elmondása szerint olykor fél a gondolattól, hogy egyedülálló anyaként kell helytállnia, de alapjában véve optimistán tekint a jövőbe. Mostanában a berlini parkokba jár ki családjával, és szívesen eteti az ottani állatokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek