Starity

Újabb premiersorozat érkezik az RTL 2-re

2013. szeptember 25. 16:04   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban is leadják William Levy és Ximena Navarrete közös telenovelláját, a La Tempestadot.

hirdetés
Újabb premiersorozat érkezik az RTL 2-re

A mexikói sorozatokért rajongó televíziónézők újra örülhetnek, hiszen október elejétől új telenovella érkezik hazánkba az RTL 2-re. Az RTL csoport ezúttal a Mexikóban jelenleg is futó La Tempestadot vette meg, így október 8-ától a magyar közönség is élvezheti 16.20-as kezdettel, A Vihar címmel.

A történet szerint a helyi polgármester lánya, Esthercita (Laura Carmine) mindenre eltökélt, hogy megszerezze magának a jóképű hajóskapitányt, Damiánt (William Levy). Azonban mikor rájön, hogy kiszemeltje egy üzletasszony, Marina (Ximena Navarrete) után érdeklődik, megesküszik, hogy nem hagyja békén élni a szerelmespárt és egy hű segítője is akad Hernán (Iván Sánchez) személyében.

A főcímdalát a világhírű Christina Aguilera és Alejandro Fernández adja elő, mely az Hoy tengo ganas de Ti címet viseli. A produceri feladatokat Salvador Mejía, míg a rendezői feladatokat az a Mónica Miguel látja el.

A sorozatban szerepet kapott: William Levy (Árva angyal, Kettős Játszma), Ximena Navarrete (2010 világszépe), Iván Sánchez (Dél királynője), Laura Carmine (A szív parancsa), Mariana Seoane (A szerelem tengere), Daniela Romo (Kettők játszma, Marichuy – A szerelem diadala), Nora Salinas (Esmeralda) valamint többek között César Évora (Marichuy – A szerelem diadala) is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek