Starity

Blake Lively üzletasszonynak áll

2013. szeptember 25. 22:10   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sosem hittük volna, hogy ez a nap is elkövetkezik: Blake Lively a Pletykafészek befejeztével új kihívások elé néz, ami nem más, mint az üzleti élet.

hirdetés
Blake Lively üzletasszonynak áll

Blake Lively befejezte a jól megérdemelt pihenést és új kihívások elé néz. A 26 éves színésznőről az utóbbi időben, nem igen hallani, hiszen a Pletykafészek című sorozat befejeztével Blake is letette azt a bizonyos lantot és elköltötte a jól megérdemelt pihenését, azonban most úgy látszik, hogy befejezettnek tekinti ezt. Elmondása szerint egyelőre pihenteti a színészkedést, helyette új cégének megnyitásáról gondoskodik.

Ennek a cégnek a megnyitója néhány hónap múlva lesz és tényleg nagyon-nagyon izgatott vagyok emiatt. A fő eleme a történetmesélés, élni egyszerűen egy nagyszerű, kulturális életet. Semmi nem fogható ehhez – ez tulajdonképpen egyik műfajba sem tartozik bele. Megannyi szenvedélyem van a színészeten kívül, dolgok, amikben felnőttem és kivételesen jó is vagyok bennük, de nem használom, míg színészkedek. A színészkedés egy olyan dolog volt, amit a családom csinált, szóval én egyszerűen csak belekerültem, és nem hinném, hogy anélkül valaha is színésznő lettem volna mondta ki Lively nyíltan.

Elárulta még, hogy rengeteg lehetőség adódott számára, amióta befejezte a Pletykafészek forgatását. Még abban az évben a Gucci Premiére parfüm arcává vált, majd részt vett a Chime for Change kampányban, amely által idén Kínába is eljutott. A Gucci arcaként idén részt vett többek között a milánói divathéten, ahol egy meseszép Gucci ruhában feszített, azonban azoknak sem kell aggódniuk, akik Blake-et nem parfüm arcaként szeretnék látni, hanem színészként, ugyanis színészi karrierje korántsem ért még véget.

Az elmúlt egy év során sok minden megváltozott. Először is férjhez mentem, majd hat év elteltével befejeztem a Gossip Girl – Pletykafészek forgatását. Most volt életem első nagy pihenése és máris új munkába kezdek ezzel a céggel. Azt szeretném, hogy másabb legyen az első film, amit készíteni fogok ezután, mint, amit eddig valaha is csináltam, ugyanakkor képviselje azt is, amerre tartok, mert most teljesen más helyen vagyok– nyilatkozta Blake a brit Vogue magazinnak.

Amikor forgattam a Pletykafészket, akkor voltak rövid szünetek, ahol hétvégeken tudtam eljátszani a szerepemet. De ennél az új filmnél sokkal izgatottabb vagyok: télen fogjuk elkezdeni és az egyik legnagyszerűbb része az, hogy több mint száz évet fog átölelni – 1900-tól egészen napjainkig. A divat csodálatos és az én karakterem a divat összes szakaszát megtapasztalta, és ezt a történetet a divaton keresztül mondja el. Ez nem egy divatról szóló film, ez a szerves része, hogy ki ő és mi a története– mondta végül Blake boldogan.

Tulajdonképpen még rejtély, hogy cége, hogyan is kapcsolódik össze egy új, nagyszerű film elkészítésével, de egy valamit illik tudni: mint már fentebb említve volt, Blake részt vett szeptember közepén a Gucci tavaszi/nyári divatbemutatóján, ahol közvetlenül Anna Wintour ült mellette. Talán megkapta Anna áldását és segítségét karrierjének új útján?


Blake és Anna a Milánói Gucci divatbemutatóján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek