Starity

Kaley Cuocót két hónap után eljegyezték!

2013. szeptember 26. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Us Weekly jelentései szerint az Agymenők sztárja hamarosan oltár elé áll – az eljegyzés hírét szóvivője is megerősítette.

hirdetés
Kaley Cuocót két hónap után eljegyezték!

Kaley Cuoco július végén még Az acélember sztárjával, Henry Cavill-lel alkotott egy párt, majd két hét után lapátra tette Hollywood új üdvöskéjét, és rögvest új pasassal mutatkozott: a tenisz-sztár Ryan Sweetinggel.

Szóvivője megerősítette a híreket az Us Weeklynek, majd egy közeli barátja is nyilatkozott, elmondása szerint ugyan csak augusztus eleje óta ismerik egymást, de mindenkinél többet tudnak a másikról.

A 26 éves Sweeting szeptember 26-án kérte meg a színésznő kezét, néhány nappal azután, hogy az Emmy-gálára is elkísérte szerelmét.

„A mennyben érzem magam, mintha tényleg megérinthetném veled a felhőket” – írta Kaley Twitter-profilján alig egy nappal ezelőtt, majd az Instagramon közzétett egy képet, melyen családjával látható: „Édes ünneplés a lelkitársaimmal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek