Starity

Oxycodone-függőség miatt ment rehabra Zac Efron?

2013. szeptember 26. 20:08   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb információkat osztott meg egy szemtanú, aki azt állítja: Zac nagy mennyiségű oxycodone-t vett be január 3-án.

hirdetés
Oxycodone-függőség miatt ment rehabra Zac Efron?

Mint ismeretes, Zac Efron idén év elején döntött úgy, hogy elvonóra megy súlyos drogfüggősége miatt. Már akkor kiderült, miért döntött így: január harmadikán egy szállodában tartózkodott, ahol nagy anyagi kárt okozott barátaival együtt.

Most azonban újabb részletekre derült fény egy szemtanú jóvoltából, aki azt állítja: Zac majdnem túladagolta magát oxycodone-nal, aminek következtében elájult.

„Nagyon féltettem őt – állítja a tanú. – Ha nem kezeltette volna magát, könnyen ő lehetett volna a következő nagy tragédia alanya Hollywoodban”

Mivel az oxycodone orvosi vényhez kötött gyógyszer, felmerül a kérdés, hogyan jutthatott a színész ekkora adaghoz. De a forrásnak erre is volt magyarázata. Állítása szerint Zac egy utcai árustól szerezte be a szereket, pirulánként 30 dollárért.

De Zac itt még nem állt meg. Nemcsak oxycodone-t fogyasztott, hanem Adderallt és marihuánát is, és mindedezekre nagy mennyiségű alkoholt is fogyasztott. „Úgy nézett ki, mint valami kemény drogos. Nagyon akarta azokat a drogokat.”

Az oxycodone egy szintetizált mák eredetű tebain, melynek erős fájdalomcsillapító és kábító hatása van. Egyik mellékhatása, hogy nagyon könnyen rá lehet szokni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek