Starity

Fallen - Kitaszítva: megvan Cam!

2013. szeptember 27. 05:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lauren Kate szeptember 25-én hivatalos oldalán adta hírül, ki játssza majd Cameron Brielt a Fallen filmváltozatában.

hirdetés
Fallen - Kitaszítva: megvan Cam!

Már egy ideje szó volt róla, hogy film készül Lauren Kate nagy sikerű könyve, a Fallen – Kitaszítva alapján. Augusztusban arról is beszámoltunk, hogy a főszereplők közül Daniel Grigorit Jeremy Irvine, Lucinda Pricet pedig Addison Timlin alakítja majd. Több, mint egy hónap várakozás után a tegnapi nap folyamán Lauren Kate végre hírül adta, ki játssza majd a könyvek jóképű rosszfiúját, Cameron Brielt.

„Mennyire dögös Harrison Gilbertson? Tudjátok, mennyire szeretem Camet és én pedig tudom, ti mennyire szeretitek Camet. Mindannyian megegyezhetünk abban, hogy Harrison rendkívüli rosszfiú lesz. Megőrültem a meghallgatási felvételétől. Alig várom, hogy lássátok őt bevetésen" – írta hivatalos oldalán.

Harrison Gilbertson egyébként ausztrál színész és az internetes források szerint két évvel fiatalabb, mint a Luce-t megformáló színésznő. Az új hír mellett az írónő azt is megígérte, hogy hamarosan elárulja nekünk, ki alakítja majd Pennt és hogy mikor kezdődik a forgatás.

A Fallen egyébként egy négy részből álló könyvsorozat, negyedik része, a Rapture – Boldogság várhatóan novemberben jelenik meg hazánkban a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A négy könyv mellett megjelent egy kiegészítő kötet is, melyben a mellékszereplők előéletét ismerhetjük meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek