Starity

Visszatér a mullet frizura?

2013. szeptember 28. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A retro divatőrület tovább folytatódik, egy régi frizura köszön vissza: ezzel okozott meglepetést Rihanna a New York-i Divathét.

hirdetés
Visszatér a mullet frizura?

Valami nem megy ki a divatból, de néha az is előfordul, hogy egyes divatirányzatok előkerülnek a süllyesztőből, hogy újra reneszánszukat éljék. A 80-as években tarolt a vokuhila/mullet, nemcsak a nők, de a férfiak körében is, majd néhány év alatt ahogy jött, úgy ment, egyik pillanatról a másikra vált cikivé.

Rihanna már korábban is bizonyította, hogy extrém öltözködési és hajviseleti stílusoktól nemcsak nem riad vissza, de egyenesen imádja őket. Mikor azonban prezentálta hátul hosszú, elöl rövid hajviseletét a New Yorkban megrendezett divathéten, sokakban szinte megállt az ütő.

Riri új frizuráját először a New York Fashion Week after partiján mutatta meg a nagyvilágnak. Adam Reed sztárfodrász a Fashion Telegraphnak lelkesen nyilatkozta: „Brilliánsan néz ki!” – nem csoda, hiszen Adam állt a vokuhila egykori térhódításának hátterében, Rod Stewart fodrászaként.


Getty Images

A divatvilágban már előfordult pár alkalommal, hogy a manökenek a bundesligával vonultak fel: az első képen a Versache tavasz/nyár kollekciója, a másodikon Marc Jacobs ősz/tél kollekciójának egy darabja látható.


Getty Images

S hogy ki rejtőzik a mullet újabb térhódításának hátterében? Az 51 éves Guido Palau mesterfodrász, aki Marc Jacobs designer bemutatóján a manökenek haját készítette! Jóllehet, akkor még csupán parókával dolgozott, Rihanna segítségével megvalósíthatja a stílus visszatéréséről szóló terveit.

Persze nem Rihanna az első a mai kedvencek közül, akiket elért a retro-láz, a képen a 10 évvel ezelőtti Scarlett Johansson látható. Valljuk be, a kép alapján akkor még nem hittük volna, hogy egy évtizeddel később ünnepelt szexszimbólum lesz a lányból!


Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat haj retro vokuhila
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek