Starity

Szakított Chad Michael Murray és Kenzie Dalton

2013. szeptember 27. 22:10   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 7. év újabb áldozatokat szedett: Chad Michael Murray és Kenzie Dalton úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább az életüket.

hirdetés
Szakított Chad Michael Murray és Kenzie Dalton

Sokakat meglepett a hír, hogy Chad és Kenzie tökéletesnek vélt kapcsolata már a múlté. A történtekre akkor derült fény, amikor a One Tree Hill egykori sztárját az ausztrál színésznővel, Nicky Whelannel kapták lencsevégre Los Angelesben. Először mindenki botrányra gyanakodott, de mint kiderült, a sztárpár már több hónapja szakított egymással. A People magazin megkérdezte Chad-et, hogy igaz-e a hír, amit a színész csak megerősíteni tudott.

Chad és Kenzie a One Tree Hill (Tuti Gimi) forgatásán találkozott először. A színész még formálisan Sophia Bush férje volt megismerkedésükkor, az eljegyzésre pedig még a válás kimondása előtt sor került 2006-ban. Akkor mindenki úgy gondolta, hogy hamar kimondják egymásnak a boldogító igent, de erre végül nem került sor, ugyanis az év elején békében elváltak útjaik.

Chad és Nicky Whelan egyébként a Left Behind című film forgatásán ismerkedtek meg és, bár arról, hogy milyen kapcsolat fűzi őket egymáshoz, egyelőre semmi hivatalosat nem tudunk, az viszont biztos, hogy egyre több időt töltenek el együtt a forgatáson kívül is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek