Starity

Elhunyt Tuncel Kurtiz, az ismert török színész

2013. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: Byee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reggel már az egész Twitter Tuncel Kurtizról csiripelt – ma hajnalban az ismert török színész eltávozott az élők sorából.

hirdetés
Elhunyt Tuncel Kurtiz, az ismert török színész

Nemcsak a veterán színész családja, hanem talán az egész világ is nagy veszteségben szenvedett ma. A 77 éves török színész nagy hírnévnek örvendett mind Törökországban, mind Európa-szerte, éppen ezért is volt döbbentő és elborzasztó hír, miszerint elhunyt.

Valószínűleg természetes halállal halt meg Tuncel Kurtiz , ám vannak olyan pletykák, amiket egyelőre nem erősítettek meg; miszerint a színész eleshetett kora hajnalban és beüthette a fejét.

Tuncel Kurtiz rengeteg filmben és sorozatban szerepelt egyaránt, de a hírnevet valószínűleg az Ezel hozta meg neki. Ezen kívül számos színházi előadásban is kapott szerepet, és persze több díjjal is kapott: a Legjobb színésznek járó díjat is ítélték már neki, ráadásul nem is egyszer. Kurtiz ezeken kívül jeleskedett még rendezésben és forgatókönyvírásban is.

Több munkatársa is tiszteletét tette Tuncel Kurtiz házánál a mai nap folyamán, többek közt az ismert Halit Ergenç is. Bizonyára nekik is nagy fájdalmat és egyben megdöbbenést okozott nemcsak munkatársuk, hanem egyben barátjuk halála. Persze a gyászolók közül a török színész özvegye lehet a legrosszabb lelki állapotban, akinek ez egy nagyon megpróbáltató időszak lesz.

A színész halála előtt is még forgatott, a Szulejmánban, így ez kérdést vet fel, hogy mi lesz majd az általa alakított karakter sorsa, bár ez még valószínűleg mellékes probléma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek