Starity

Nincs szüksége műtétre Kimi Räikkönennek

2013. szeptember 28. 14:02   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre vadabb feltételezések láttak napvilágot Kimi Räikkönen sérülését illetően, de a pilóta mindenképp indul a jövő vasárnap megrendezésre kerülő Koreai Nagydíjon.

hirdetés
Nincs szüksége műtétre Kimi Räikkönennek

A rajongókat az elmúlt egy hétben az a kérdés foglalkoztatta, vajon rendbe jön-e Kimi Räikkönen háta a Koreai Nagydíjra. A sajtó napi rendszerességgel hozott le vadabbnál vadabb feltételezéseket, egyesek források szerint a pilótának minnél hamarabb műtétre lenne szüksége.

Mark Arnall, Kimi fizikoterapeutája a Turun Sonomatnak ezt azonban cáfolta. Kimi maga mondta el, hogy mindenképpen meg akarja vizsgáltatni a hátát, de bármilyen kezelési folyamatot csak az év végén hajlandó elkezdni, ha ez lehetséges.

Úgy tűnik azonban, hogy nem olyan nagy a baj, hisz a finn sztár a legújabb interjúban már a koreai esélyeket latolgatta, és leszögezte mindenképp ott lesz a rajtrácson. Azt azonban ő sem tudja, hogy mennyire jön rendbe addigra.

„Remélem, hogy sokat fog javulni Koreára. Ott (Szingapúrban) a legfontosabb dolog az volt, hogy tudjak vezetni és hogy kapjunk egy trófeát. Nem ez volt az első eset, hogy fáj a hátam. Most meg kell várnunk, hogy hogyan alakul, és megnézni, milyen érzés lesz vezetni vele pénteken.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek