Starity

Stephanie Vander Werf bemutatja Amerikát

2013. szeptember 29. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika országait és azok nevezetességeit mutatja be a 2012-es panamai szépségkirálynő a Panorama de las Américas című műsorában.

hirdetés
Stephanie Vander Werf bemutatja Amerikát

A 2012-es Miss Panama győztese, Stephanie Vander Werf a modellkedést műsorvezetésre cserélte, és az amerikai kontinenst bejárva bemutatja nekünk annak országait és azok nevezetességeit. Láthatjuk a legnépszerűbb helyeket, megismerkedhetünk a helyi kultúrával, emberekkel és hagyományokkal.

A műsor hónapokkal ezelőtt indult, melynek első állomása Dél-Amerika harmadik legnagyobb, valamint az Andok legnagyobb területű országa, Peru volt, ezt követte Sint Maarten és Guatemala, az Egyesült Államok, majd Mexikó, ahol a panamai modell a nyarának nagy részét töltötte. Jelenleg pedig Brazíliában van, ahol a napokban fejezték be a forgatásokat.

A műsort folyamatosan töltik fel az EmotionPanama hivatalos YouTube-csatornájára, ahol bárki megnézheti őket, persze nem a teljes anyagot, hanem a lerövidített változatot. Stephanie pedig hamarosan elhagyja Brazíliát, azt viszont még nem derült ki, hol lesz a következő állomás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek