Starity

Kárpáti Rebeka: „Kihozom magamból a maximumot”

2013. szeptember 28. 21:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Miss Universe Hungary gőzerővel készül a nemzetközi verseny döntőjére. A lány öt kilótól meg is szeretne válni a megmérettetés kedvéért.

hirdetés
Kárpáti Rebeka: „Kihozom magamból a maximumot”

Elmondása szerint nem gondolta volna, hogy ő nyeri a Miss Universe Hungary koronát, de most nagyon boldog és mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb eredménnyel térjen haza a moszkvai döntőről. A 19 éves Kárpáti Rebeka a Borsnak mesélte el, hogy szeretne bombaformában lenni, mire kezdetét veszi a felkészítőtábor.

„Komoly diétát követek már két hónapja, egyáltalán nem eszek cukros ételeket, a kávémba is édesítőszert teszek. Emellett könnyű húsokat fogyasztok rizs- vagy saláta körettel és sokat járok edzeni is. Bár erre sajnos nem jut annyi időm, amennyit szeretnék, mert most kezdtem el járni a főiskolára, és mellette folyamatosan rendezvényeken veszek részt, modellmunkákat kapok. Eddig négy kilót fogytam, és még egyet szeretnék az októberi versenyig” – mesélte Rebeka, majd hozzátette, mindezek ellenére nem biztos abban, hogy ő fogja megnyerni az idei Miss Universe koronát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek