Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 28. 23:11   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, Ashley Tisdale milyen hajszínt választott? Esetleg érdekel, hogy Jason Earles mit küld Miley Cyrusnak, vagy hol láthatók a Michalka nővérek? Rövidhíreinkből kiderül!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Jason Earles nyelvet küld Miley Cyrusnak

Jason még mindig imádja az egykori Hannah Montanát, és még egy képet is küldött Miley-nak, mellyel tudatja, hogy követi a karrierjét. „@ MileyCyrus ez szerencsét hoz neked, remélem, hogy nekem is. Hajrá Browns! Szeretlek.”

*

Aly és AJ Michalka az Icon magazin címlapján

A fiatal színész- és énekesnő testvérpáros az Icon Magazin 2013-as őszi borítóján látható. A lányok egy kis ízeletőt is adtak és megköszönték az együttműködést az Iconnak: „Köszönjük @iconmagazine! Holnaptól kapható.”

Egyébként a lányok albuma hamarosan érkezik, amit a rajongók nagy izgatottsággal várnak.

*

Lesz Modern család spin-off?

Az ABC Family úgy tűnik, hogy tervezi a Modern család spin-off sorozatát, ami Gil Thorpe-ról fog szólni. A főszereplő Rob Riggle lenne, aki feltűnt a sorozatban is, a forgatókönyv pedig a Modern Familyre íródna és a producer szerepét Paul Corrigan és Brad Walsh vennék át.

*

Ashley Tisdale szőke lett

Itt a hajfestés ideje! Az ősz mindenkinek változást hozott, így Ashley Tisdale is megunta régi haját és szőkére váltotta eddig barnás hajtincseit. A fiatal színésznő az ABC Familynél tevékenykedik, ahol Emily Osmentet is tanácsokkal látja el.

*

Ariana Grande ismét munkába állt

Ariana máris a stúdióba vonult! A fiatal énekes- és színésznő a következő korongján dolgozik, mely a tervek szerint jövő év elején érkezik a boltokba és online is elérhető lesz. „Vissza a dalszövegíráshoz a gazember @leonthomasszal… Annyira szeretem a zenét.”

*

Sokkoló képet osztott meg Zendaya

Zendaya kíváncsi volt arra, hogy nézne ki, ha a testét tetoválások és piercingek díszítenék. Az Instagramon meg is osztott egy képet az alábbi szöveggel: „Soha nem tennék ilyet, de hát ha jó néz ki, na.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek