Starity

Lessünk be Petra Ecclestone otthonába!

2013. szeptember 29. 13:01   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Los Angelesben található ingatlan nagysága a Fehér Házéval vetekszik – a Forma–1 örökösnő fényűző körülmények között él családjával.

hirdetés
Lessünk be Petra Ecclestone otthonába!

Az épületett Aaron Spelling építette 1988-ban. Spelling halála után került az ingatlanpiacra, még 2009-ban potom 150 millió dollárért. Érthető módon éveken keresztül nem akadt rá vevő, végül a Forma–1 mindenható urának lánya, Petra Ecclestone vásárolta meg 85 millió dollárért 2011-ben.

A pletykák azonnal felreppentek, hogy egy épeszű apa sem venne ennyiért házat a lányának, és a ház ugyan Petra nevén van, de gyakorlatilag egy Mukesh Ambani nevű, őrülten gazdag üzletember tulajdonát képezi, akinek Bernie Ecclestone tartozik egy szívességgel. Persze a történet több helyen is sántított, de végül ott dőlt meg, mikor az átalakítási munkálatok után Petra és férje beköltözött a fényűző ingatlanban.

A ház egy több mint 5000 négyzetméter nagyságú telken található. Olyan extrákat találhatunk benne, mint teniszpálya, edzőterem, bowling- és jégpálya, egy lélegzetelállító medence, külön kozmetikai részleg, 100 férőhelyes garázs és egy hatalmas gardróbszoba.

Az épületben 123 szoba található, ami csupán 7-tel kevesebb, mint amennyi a Fehér Házban található. 14 hálószobával rendelkezik, amihez 27 fürdőszoba tartozik.

Petra természetesen a saját igényeire alakította át az igatlant, ezen több mint 500 ember dolgozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek