Starity

Cher turnéra indul

2013. szeptember 29. 20:08   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher, a popzene istennője, egy hete jelentette be hosszas gondolkodás után, hogy ismételten turnéra indul, ezúttal az utolsóra.

hirdetés
Cher turnéra indul

Cher, a 67 éves amerikai szupersztár nyár közepe óta folyamatosan arról üzenget Twitter-profilján, hogy menedzsmentjével egy lehetséges turné helyszíneit, díszletét tárgyalják ki, de továbbra sem biztos abban, készen áll-e arra, hogy ismét nyakába vegye a világot. Majd mikor bejelentette új albumának, a Closer To The Truth-nak a dallistáját, máris elnevezte a tervezgetett turnét Dressed To Kill Tour-nak az egyik dalcím alapján.

Végül a hosszas találgatások és ötletelés után hétfőn a Warner Music és Cher bejelentették, hogy minden pletyka és eddigi bejelentés helytálló. A díva a Today Show-ban adott 3 dalos minikoncertje előtt jelentette be az eddig 49 állomásos turnét, melynek címe is megfelelt az előzetes ötletnek.

A díva így nyilatkozott később: „Tudom, hogy volt már egy búcsúturném, de annyira jól esik a szeretet, amit a rajongóktól és az emberektől kapok. Úgy voltam vele, ezt meg kell hálálnom és tudtam, hogy ha most nem teszem meg, akkor már sosem leszek rá képes. 100 éves vagyok már– zárta a magyarázatát viccelődve.

A nagy bejelentést követően világtrend lett a Twitteren a #CherToday és a #D2KTour kifejezések, melynek Cher annyira örült, hogy elárulta, a 49 észak-amerikai helyszínt egy európai turné fogja követni és talán még Ausztrália is belefér a programba. Az első állomás 2014. március 22-én lesz Phoenixben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek