Starity

Tom Misonnak nincs ideje randizni

2013. szeptember 30. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárja túl elfoglalt a nőkhöz, beéri a rajongóival is, akik szeretete és rajongása elképeszti a színészt.

hirdetés
Tom Misonnak nincs ideje randizni

A Fox legújabb sorozatának sikerei miatt a főszereplőknek alig marad idejük leülni, interjúról interjúra járnak. Ezúttal az egy csapásra népszerűvé vált Tom Misonnal beszélgetett a New York Post.

A 31 éves színész olyan megnyerő bájjal rendelkezik, hogy az ember elcsodálkozik, miért tartott ilyen hosszú ideig, hogy az amerikai producerek megtalálják őt. Tom eleinte nem is szeretett volna betörni az amerikai piacra, hiszen egyetlen szenvedélye a londoni színház volt.

„Nem akartam az lenni, aki átrohan Los Angelesbe, amint megvan az első nagy lehetősége. Sokkal inkább be akartam bizonyítani magamnak valamit.”

De hogyan is jött a Sleepy Hollow? Amint meghallotta, hogy szereplőket keresnek, videóra vette magát, majd az Egyesült Államokba repült és részt vett egy ötórás tesztmeghallgatáson. „Nikkie [Beharie] csak három óráig volt itt. A producerek meg akarták mutatni a Foxnak, miért is választottak engem.”

Mivel a haja jelenleg is rövid, Mison parókát visel a forgatásokon, amelyek naponta akár tizenkét órán át is eltarthatnak. Azóta alig van ideje randizni vagy meccsekre járni, de mivel jelenleg is Wilmingtonban él — ahol a Sleepy Hollow-t forgatják —, úgy érzi, mihamarabb választania kell magának egy új, kedvenc focicsapatot.

„A rajongók viszont elképesztőek – folytatja, majd arról mesél, mennyi ajándékot kap személyesen és az interneten. – Rajongói munkákkal van tele az internet. Nagyon tehetséges emberek rajonganak értünk, úgy vélem, már most megvan a saját nevük, ők a Sleepyheadek.”

Tom kitért arra is, hogy legjobb barátjával (aki történetesen Keira Knightley exbarátja), Rupert Frienddel mai napig tartják a kapcsolatot, négy éven át együtt éltek, míg a Webber-Douglas Akadémiára jártak. Rupert jelenleg a Homelandet forgatja, ahol Peter Quinn ügynököt alakítja.

„Ugyanabba az osztályba jártunk, készítettünk együtt egy rövidfilmet. Ezt teszed, ha munkanélküli vagy. Fogsz egy üveg whiskyt hajnali kettőkor és előállsz egy ilyen ötlettel. De a film elkészült! Gyönyörű, bohém élet volt... legalábbis akkor gyönyörűnek tűnt.”

A Sleepy Hollow a második héten is jól teljesített, míg a pilotepizód 5-ös, addig a második rész 4,6-os értékeléssel zárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek