Starity

Igen, Joe Jonas és Ashley Greene együtt!

2010. augusztus 21. 23:11   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még csak sejteni lehetett, hogy Joe Jonas és Ashley Greene között van valami, ugyanis Joe-t lefotózták, amikor kora reggel elhagyta Ashley Los Angeles-i házát. Most azonban vége a találgatásoknak!

hirdetés
Igen, Joe Jonas és Ashley Greene együtt!

Nemrég Joe Jonas-t lefotózták, amint kora reggel elhagyta Ashley Greene Los Angeles-i házát. Elindultak a találgatások, azonban mindketten tagadták, hogy bármi lenne köztük. A reggeli távozás körüli izgalmakat tovább fokozta az a tény, hogy Joe-nak tisztasággyűrűje van... valamint, hogy a Twilight-filmek Alice-e két évvel idősebb Joe-nál!

Azonban most vége a találgatásoknak, tovább nem tudják tagadni: egy szemfüles fotós lekapta őket, amikor megcsókolták egymást.

Demi Lovato valószínűleg még mindig nem tette magát túl azon, hogy Joe elhagyta őt, mondván, hogy legyenek (újra) csak barátok. A fiú azonban nyilván hamarabb túltette magát az egészen, és váltott: már Ashley Greene-nel van együtt. Az új párost máris sokan csak „Jashley”-ként emlegetik. Vajon új álompár született? Ezt döntse el mindenki!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek