Starity

Megjelent Cher új albuma

2013. október 02. 19:07   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 30-án megjelent Magyarországon is Cher új albuma, a Closer To The Truth. Észak-Amerikában már 24-e óta kapható az album, de a nemzetközi kiadás egészen október 14-éig folyamatosan zajlik.

hirdetés
Megjelent Cher új albuma

Érdekes promóciós elvet alkalmaz Cher kiadója, hiszen új albumát szeptember 20-ától kizárólag Ausztráliában, 24-étől csak az USA-ban és Kanadában lehetett megvásárolni, 30-ától pedig szinte már az egész világon kapható a lemez, azonban Angliában és Nyugat-Európa egyes országaiban akár október 14-éig is várni kell majd. Ennek oka, hogy Cher ilyen időrendi sorrendben folytatja promóciós turnéját, így éppen akkor kerül a boltokba a CTTT (a rajongók által gyakran használt rövidítés az album címére), mikor a szupersztár az adott térségben tartózkodik.

Ebből is látszik, hogy a világhírű díva jelenleg még hazájában népszerűsíti új felvételeit, de napokon belül Németországba ér, onnan pedig számos más országon át Londonba, ahol egy időre megpihen a háromhetes fellépéssorozat után.

A standard verzió 11 dalt tartalmaz, a nyitódal az első kislemez, a Woman's World, mely mind a dance listákon, mind a rádiók népszerűségi és játszási listáján nagyon jól szerepelt. Ezt követően számos potenciális clubslágerrel folytatódik a korong, míg nem eljutunk az első P!nk által írt dalhoz, az I Walk alone-hoz, mely újszerű hangzásával átvezet minket a CTTT második felébe, melyben érzelmes, lassabb dalokat hallhatunk Cher tökéletes vokáljaival karöltve. Az ikon így magyarázta a koncepciót: „Olyan ez, mint egy kiváló szombat este. Az album első felét akkor játszod le, mielőtt elmennél a diszkóba és ráhangolódsz. Miután érzelmekkel, élményekkel teli hazaérsz, meghallgatod a másik felét.” A deluxverzió tartalmaz további 3 számot, míg az exkluzív target változat további két remixet és egy csodálatos balladát is.

Az album nagyon színesre sikeredett, meglepve ezzel a rajongókat és a kritikusokat is, hiszen Cher legútóbbi teljes albuma 2001-ben jelent meg, most pedig mindenkit lehengerelt. A Miley Cirus-feldolgozás I Hope You Find It jelenleg már a második kislemezként kúszik fel a listákon, továbbá gyanítható, hogy az album és talán az énekesnő karrierjének legjobb táncos dala, a Take It Like A Man lesz a következő kislemez, melyhez Jake Shears vokálozott. Az egyetlen csalódás, hogy végül nem került fel a Lady Gagával közös duett, a The Greatest Thing.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek