Starity

Lily Collins a Lancôme új arca

2013. október 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Phill Collins feltörekvő színésznő-modell lánya, Lily Collins csatlakozott Kate Winslethez és Emma Watsonhoz, ugyanis ő lett a márka legújabb szóvivője és modellje.

hirdetés
Lily Collins a Lancôme új arca
Fotó: Barwerd van der Plas/Lancôme

Lily Collins karrierje egyre csak felfelé ível, amióta megkapta Clary Fray szerepét a Végzet Ereklyéi: Csontváros című filmben, hiszen számos felkérést kap a film- és divatiparban is. Legújabb filmje, a Love, Rosie – amelyben többek között Sam Claflinnel játszik együtt – jövőre kerül bemutatásra és nemrégiben elterjedt a pletyka, hogy ő lesz a Lancôme új arca, a hírt pedig ma erősítette meg a brit Vouge magazin hivatalos Twitter-oldalán.

A bájával, kedvességével és stílusával Lily a nőiesség tökéletes megtestesítője – mondta Françoise Lehmann, a Lancôme igazgatónője.

Később maga az ifjú színésznő is nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Roppant nagy megtiszteltetés, hogy felkértek arra, legyek a Maison Lancôme új arca. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, ez az egyik legcsodálatosabb márka a világon. Ez a felkérés egyértelműen egy valóra vált álom

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek