Starity

Forks is híres lett a Twilight által

2010. április 13. 21:09   |   Szerző: Rihannna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Stephenie Meyer álltal megírt nagysikerű regény, Forksba vonzotta azt a sok Twilight rajongót akik vagy filmben látták vagy olvasták a történetet.

hirdetés
Forks is híres lett a Twilight által

Pár évvel ezelőtt Washington állam kis zugáról, Forksról senki nem tudott sokat, a lakókon kívül. De ez mára megváltozott, nem is kis mértékben. Hisz ki ne akarná megtekinteni a vámpírokkal teli, kis városkát?

Az igazi fanok azonban tudták, hogy Meyer az interneten keresett olyan kis városokat, ahol újonnan kitalált vámpírjai nappal is élhettek feltűnés nékül. Forks erre teljesen megfelelt, és a közelben lévő La Push is egy ihletet adott az írónőnek, hogy beleszövi a történetbe Jacobot. Ezek az indiános legendák ugyanis valóban léteznek.

Miután 2008-ban elkészült a film még több túrista érkezett Forksba, pedig a nem is Forksban forgatták le filmet. A rendező persze szerette volna ha a helyszínek valóban Forksban lennének, de a város infrastruktúrája nem felelt meg a követelményeknek és az -akkor még- szűkös költségvetésnek, ezért Vancouvert, St. Helent és Portlandet jelölték ki a forgatás helyszínének. A rajongók már több nappal a forgatás előtt megjelentek a helyszínen és ezúttal nem Robert Pattinson szívdöglesztő arca és teste vagy Taylor Lautner kockás hasa vagy épp Kristen Stewart bájos mosolya vonzotta a sok Alkonyat megszállottat. Hiszen ők 2008. november 21-e után lettek világszerte ismertek. Persze mindegyikük játszott a Twilight előtt is filmben. A rajongók már alig várták hogy megjelenjen a vásznon kedvenc regényük, és hogy a színészek egyesüljenek azokkal a szereplőkkel amiket Stephenie Meyer megálmodott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek