Starity

Wisdom: hamarosan jön a lemezbemutató koncert

2013. október 02. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az igencsak nagy sikernek örvendő magyar rockbanda szeptember 27-én adta ki harmadik stúdió albumát Marching For Liberty néven.

hirdetés
Wisdom: hamarosan jön a lemezbemutató koncert

Sokak számára ismerősen hangzik a Wisdom név. A magyar származású zenekar 2004, azaz első EP-jük kiadása óta számos sikert tudhat maga mögött. Játszottak többek között a jól ismert Iron Maiden együttes előzenekaraként, de 2012-óta a német Powerwolf zenekarral karöltve járják be szinte az egész világot.

A Marching For Liberty az együttes immáron harmadik stúdióalbuma, a címadó dalt pedig a Rhapsody zenekar énekesével, Fabio Lionéval készitették el, aki természetesen a hazai lemezbemutatón is részt fog venni Vision Divine nevű együttesével.

A lemezbemutató koncertet a Barba Negrában rendezik meg november 15-én, a koncert különleges vendége a német Powerwolf lesz, a koncerten fellép a Vision Divine, előzenekarként pedig a hazai Tales Of Evening lesz látható.

Az együttes hivatalos Youtube-oldalán megtalálható az új album összes dala, a HammerWorld magazinban pedig további információk találhatók a koncertet illetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

l f m w
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek